jirik21 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 mám problém. Když spustím tuto hru tak mi v poho naskočí jako u každý hry (menu atd.) , ale když spustím nějakej závod tak se mi to zasekne (normálka z toho vyjedu ae ta hra už prostě nejde). Prosím poraďte mi. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Nastav spu speed na default... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 to mám nastavený a stejně to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirik21
mám problém. Když spustím tuto hru tak mi v poho naskočí jako u každý hry (menu atd.) , ale když spustím nějakej závod tak se mi to zasekne (normálka z toho vyjedu ae ta hra už prostě nejde). Prosím poraďte mi. Dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.