harf Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Dobrý den mam problém s přehráním některých filmu na ps3 avi a podobně (divx) normálně se film spustí až nato že nejedou zvuky nevíte co stím mám dělat a jestli to jde nejak opravit ? Díky za každou radu a skušenost ! :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 harf Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 jj s tím jsem měl taky zkušenost, dělají to filmy se špatným datovým tokem (filmy jen s jedním audio channelem, myslím že ps3 potřebuje minimálně 2), pomoci by ti měl PS3 media server nebo ten film zkusit sehnat z jinýho zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 harf Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Skusím to nekde najít ten media server :) Popravdě nevím kde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/ps3-media-server/?g tady to stahni a nainstaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 harf Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 díky mrknu nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
harf
Dobrý den mam problém s přehráním některých filmu na ps3 avi a podobně (divx) normálně se film spustí až nato že nejedou zvuky nevíte co stím mám dělat a jestli to jde nejak opravit ? Díky za každou radu a skušenost ! :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.