harf Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 Dobrý den mam problém s přehráním některých filmu na ps3 avi a podobně (divx) normálně se film spustí až nato že nejedou zvuky nevíte co stím mám dělat a jestli to jde nejak opravit ? Díky za každou radu a skušenost ! :psp: Citovat
0 radator Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2010 jj s tím jsem měl taky zkušenost, dělají to filmy se špatným datovým tokem (filmy jen s jedním audio channelem, myslím že ps3 potřebuje minimálně 2), pomoci by ti měl PS3 media server nebo ten film zkusit sehnat z jinýho zdroje Citovat
0 harf Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Skusím to nekde najít ten media server :) Popravdě nevím kde ... Citovat
0 radator Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/ps3-media-server/?g tady to stahni a nainstaluj Citovat
Otázka
harf
Dobrý den mam problém s přehráním některých filmu na ps3 avi a podobně (divx) normálně se film spustí až nato že nejedou zvuky nevíte co stím mám dělat a jestli to jde nejak opravit ? Díky za každou radu a skušenost ! :psp:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.