Logistickman Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Nenašel jsem podobné téma a ptám se: hrajete to někdo? Překvapilo mě příjemné ovládání, ale ještě více mě překvapily pouhé dva multiplayerové servery (na to že je to multiplayerovka... wtf?!). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Já to hraju docela často, začalo mně to bavit =) PSN:Negtik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Já to hraju, sem tam. Že to má 2 servery si nemyslím. Protože to by se tam asi všichni nevešli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 našlo mi to jen dva servery, tak nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Má to víc serveru jen to nehraju moc lidí,jinak hra je fajn ale škoda že chybí možnost odemykání oblečení a podobných blbůstek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 hele tak dáme hru ne? sme čtyři koukám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Nechci tu spamovat, ale rád bych si zahrál s vámi. http://console-forum.net/tema/60950-topic-pro-ty-kdo-maji-volne-sloty-zaplacenych-psn-her?p=961200&viewfull=1#post961200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.