Richardo911 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Neviet mi niekto poradit ako rozbehat usbhost v iR Shell pls pls pls cely den sa z tym babrem a nic prve ani iR Shell som nevedel zapnut pls poradte chcel by som oskusat ovladat PC zec PSP :ontopic: :ontopic: :ontopic: :ontopic: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 http://forums.qj.net/f-psp-homebrew-and-hacks-help-21/t-irshell-usbhost-tutorial-55499.html Na ovládání PC cez PSP je tu ale PSP VNC :-) "...hosty" jsou na file, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 zatial diky idem oskusat :thanks: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 na tej stranke je daco len co z toho ze je to po anglicky :cry: :cry: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 inak v tutorialoch je o tom pisane..... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 co si představuješ pod tím "ovládat PC cez PSP"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 ovladas komp viem za sa to da cez usb kabel a wifi cez wifi nemozem lebo este mi neprislo a cez usb sa nemozem pripojit na usbhost nevies mi poradit ?:bash: :bash: :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 No, nevím... west][ píše, že usbhost s posledníma FW nefunguje... http://console-forum.net/showpost.php?p=111896&postcount=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 co si představuješ pod tím "ovládat PC cez PSP"? znova... MAS TO V TUTORIALOCH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 No teraz nechapem 1.Kde to mam v tutorialoch 2.Kedze mam Firmware 3.40 OE A mi to nepojde:: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 napr tu http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=4737 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 jenže on nemá wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 jenže on nemá wifi tak potom sa to asi neda ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 no, po usb se dají sdílet soubory, ale jestli i net, nevím, nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 No neviem cez ten VNC to ozkusam lebo dnes som si to wifi objednal ale zeby mi to islo musim zapnut ten program VNC nie ale este prve musim nastavit wifi???? alebo jak to je to wifi by mi malo do 2-3 dni dojs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Inac ma to niekto odskusane to VNC ??? Ovladal dakto cez to komp?? A oplati sa mi vlastne to kupovat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 No, já VNC občas používám. Zvlášť, když jsem línej vstávat z postele a náhodou si vzpomenu na nějakou maličkost :-) Tím kupováním myslíš tu wifinu? Však nejen k PSP jí využiješ. Wifi router není k zahození nebo i ten wifi klíč se hodí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Takze by som nemal lutovat nie to wifi a je dobre to VNC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Dorazilo mi wifi podla mna je to super! Skusal som aj VNC prve mi seklo pri natahovani ale nakoniec som len zmenil verziu inac to VNC je fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 A neviete da sa na to wifi napojit aj notebook?Ked ano poprosil by som nieaky navod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Notebook propojíš stejně jako pc. Jestli máš router, tak je to bez problémů. Jestli máš klíč v jednom pc, tak to chce holt všechno popropojovat a nastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 ale ja myslim tak ze necham Wifi v mojom pocitaci a sa pripojim na net cez notebook ako na PSP da sa to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 a ten notebook wifi má? pokud ne, tak to propojíš káblem a nastavíš sdílení připojení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 notebook ma wifi ja som sa skusal pripojit stale nacitava a nakonec nepripoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
Neviet mi niekto poradit ako rozbehat usbhost v iR Shell
pls pls pls cely den sa z tym babrem a nic prve ani iR Shell som nevedel zapnut pls poradte chcel by som oskusat ovladat PC zec PSP :ontopic: :ontopic: :ontopic: :ontopic:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts