Logic Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2010 mam pc po formatu, windows XP iphone i ipod najdou, ale bohuzel v itunes se nezobrazi, preinstalovaval jsem itunes, zkousel jsem vsechno mozny, poradite mi cim to muze byt? Citovat
0 dodko Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2010 mam ten isty problem od kedy som precistil register Citovat
0 Galaxy Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2010 A restore jsi zkousel? Citovat
0 Logic Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2010 restore sem zkousel, ale itunes nenaslo iphone, ani jinej ipod kterej jsem zkousel takze to asi nepomuze Citovat
0 Artom Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Cau,zkousel si je na jinem pc?Jakou mas verzi Itunes?Pise ti neco pri pripojeni? Citovat
Otázka
Logic
mam pc po formatu, windows XP iphone i ipod najdou, ale bohuzel v itunes se nezobrazi, preinstalovaval jsem itunes, zkousel jsem vsechno mozny, poradite mi cim to muze byt?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.