Losky Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Ahoj, moc tomu nerozumím, ale u 3004 po flashy se tam musí dát karta s flashem, pak vyndat a dát kartu s hrami a pak už jen hrát? Moc se v tomhle nevyznám, měl jsem kdysi psp 2004 s tvrdým flashem a nic se nepřehazovalo, ale tohle mi moc jasné není. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 nic neměníš stačí si na kartu hodit chickhen a hry do iso a jen zapneš psp spustíš chickhen a hraješ myslim nikdy sem tohle nedelal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 já jsem u jednoho inzerátu četl, že se tam hodí karta s flashem něco navolí, vyndá karta a dá karta s iso hrama a už se jede. Scháním psp, ale s tvrdým flashem a nikdo asi nic v okolí Prahy nemá:((( Tak jen sonduju, kdybych koupil 3004, kterých je hafo, jak to pak rozchodit. Vím, že je tam omezení verzí softu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 jo dela se to tak s chickHenem ale v inzeratu to asi neni vysvetlene ale cim mensi karta tim vetsi sance na to ze chickHen vyjde (myslim ze od 64mb je to na 100% ale to nwm :) ) ale jinak muzes tam chickhen nahazovat normalne z karty na ktere mas i hry :) tohle je spis kdyz potrebujes nutne ten Hack a ne cekat az ti to na po 8 vyjde BTW myslim ze chickhen neni flash ale jen polovicni flash nebo hack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 no 3004 bych si nekupoval protožr většina už má novej OFW takže by sis nezahrál radši si kup od nikoho 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 ja myslim ze na 3004 nejde dat celkove uplnej flash takze jedine jestli ces tvrdej flash tak bazar a koupit stare 2004 :) ale osobne bych radsi bral z bazaru stare 3004 a nahodil tam ten Hen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Na 3000 a Slim modely s deskou TA-088v3 jde dát pouze do FW 5.03 ChickHEN <= Není flash, pouze exploit který drží dokovaď je PSP pod energií. Pokuď chceš psp se stálým flashem tak si sežeň Fat a nebo flashnutelný Slimko (sice už jen bazar, ale dají se najít zachovalý kousky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Teď mi někdo nabízí 2004 flashlou, soft M33-3. Je to dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Určitě, má flashnutelnou desku, takže pokuď ti jinak vyhovuje - ber. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 jj, je pěknej. Cena 2500,-. Je prý flashlej. Ale něce mlel o novějších hrách a něco o nějaké aktualizace z netu nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 31, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Tam stačí udělat aktualizaci, stáhnout/nakopírovat/kliknout - nic těžkého - nebo nahrát plugin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 ok kluci. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Tak psp je doma a je tam soft 3.71 M33-3, je to slimko. Mám udělat nějaký update nebo něco takovýho? Díval jsem se do tutoriálů, ale nedočetl jsem se, kdy se update má dělat a jak. Pochopil jsem, že u nových her je potřeba novější soft. Poraď te. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Tak psp je doma a je tam soft 3.71 M33-3, je to slimko. Mám udělat nějaký update nebo něco takovýho? Díval jsem se do tutoriálů, ale nedočetl jsem se, kdy se update má dělat a jak. Pochopil jsem, že u nových her je potřeba novější soft. Poraď te. Díky Návod na update máš přímo tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Takže mám udělat toto ? Code: http://rapidshare.com/files/186569731/5.00M33_Update6-in1.rar http://www.edisk.cz/stahni/81478/5.00M33_Update6-in1.rar_26.29MB.html http://uloz.to/1193644/5.00m33-update6-in1.rar 0. Baterie musí být nabita alespoň na 78%. 1. Stáhnete si archiv. 2. Složku PSP zkopírovat na kartu. 3. Spuste program v PSP a pokračujte jako při instalaci oficiálního firmwaru, naistaluje se vám Custom Firmware. 4. Po instalaci zmáčkněte X, PSP se restartuje. 5. Nyní máte Custom Firmware 5.00 M33-6 (bez nutnosti dále updatovat) (update 3 obsahuje i obejití FW kontroly na PSN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Jo a z toho 5.00 M33 nahoď 5.50 GEN-D3 nebo radši Prometheus... http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010060014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Tak to nejde nainstalovat. Hodil jsem do PSP, v sekci hry jsem dal ten update a hodilo to tuhle chybu s číslem 80010002 - UMD Movies not work in Device Hook and Custom Firmware a po druhé, že to nejde spustit The game cannot be started. The data is corrupted. Co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Tak to nejde nainstalovat. Hodil jsem do PSP, v sekci hry jsem dal ten update a hodilo to tuhle chybu s číslem80010002 - UMD Movies not work in Device Hook and Custom Firmware a po druhé, že to nejde spustit The game cannot be started. The data is corrupted. Co teď? zkontroluj si jestli máš správně soubory a složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 asi jo, celou složku jsem zkopíroval na kartu a nahradil tu současnou složku s názvem PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Už to funguje, dal jsem to na kartu znovu a zapnul UMD cache i Auto start a už to funguje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Teď tam mám 5.00 M33. Abych mohl hodit toho Promethea, tak mi to píše, že systém potřebuje 5.50 GEN-D3. Mám psp updatnout na tu 5.50 a pak na toho Promethea? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Pár komplikací a je tam 5.50 Prometheus:)))))))))) Jen dotaz, zůstala mi tam složka Corupted data a nejde smazat:( Co s tím, v PC nevím, kde by mohla být. Ale ve složce PSP/GAME je složka s názvem _DEL_00000000000395422484 a je prázdná a nejde odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Losky
Ahoj, moc tomu nerozumím, ale u 3004 po flashy se tam musí dát karta s flashem, pak vyndat a dát kartu s hrami a pak už jen hrát?
Moc se v tomhle nevyznám, měl jsem kdysi psp 2004 s tvrdým flashem a nic se nepřehazovalo, ale tohle mi moc jasné není. Děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.