xpalmer Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 stahnul jsem si NFL11 a tak z 10 her 2 hraju delsi dobu, jinak se mi to po nejaky dobe vzdycky sekne a musim vyp a zap box... Uz jsem to zkousel dvakrat stahnout a dvakrat vypalit, ale zadny efekt... ma nekdo stejny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Odkud jsi NFL 11 stahoval ? Já to stáhnul z tohoto topicu : http://console-forum.net/showthread.php?t=93749 , a hraju bez jakýchkoli problémů... Celý tvůj příspěvek jsem nepochopil..... , ale zkoušel jsi hru přeinstalovat na HDD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Zkus vyčistit cache, kontroloval jsi ISO přes abgx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpalmer Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Zkus vyčistit cache' date=' kontroloval jsi ISO přes abgx?[/quote']Pomohl cache... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xpalmer
stahnul jsem si NFL11 a tak z 10 her 2 hraju delsi dobu, jinak se mi to po nejaky dobe vzdycky sekne a musim vyp a zap box... Uz jsem to zkousel dvakrat stahnout a dvakrat vypalit, ale zadny efekt... ma nekdo stejny problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.