Johnasek23 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Zdravím všechny, je nějaká možnost, jak ovlivnit vznik RROD u Xboxu ?? Například chladící deskou, větráčky , ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Podle mě to neovlivníš,maximálně oddálíš....pokud je kus předurčený k rrod tak ho dostane pokud ne tak bude ok i bez zvláštních přídavků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Pár rad bys určitě našel kdybys hledal. Jinak obecný rady jako Xko jsou nemít ve skříni nebo regále, dál od stěny a topení. Pak třeba po každym paření nechat xko pár minut v dashboardu atd... Jinak dá se tomu předejít i vychytávkama jako jsou silnější větráky, úprava chlazení atd... Já osobně mám RROD a plánuji jak silnější větráky tak ještě úpravu chlazení... Ovšem šance chytit RROD se řídí podle toho jakou máš revizi. Pokud máš novější xko a záruky jsi v pohodě. Pokud máš xbox cca 3. roky (tedy bez záruky a starou revizi) určitě bych o nějakých opatřeních přemýšlel. Abys nedopadl jak já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johnasek23
Zdravím všechny,
je nějaká možnost, jak ovlivnit vznik RROD u Xboxu ?? Například chladící deskou, větráčky , ... ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.