novies Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Ahoj, mám notebook Acer model ASPIRE 5535...moc se vtom nevyznam xD Takže napíšu to co tu mam o grafarne - Up to 1406mb ATI Radeon HD3200 Graphics HyperMemory....a chci si koupit tuhle grafiku - Nvidia GeForce 7300 http://img.hexus.net/v2/news/xfx7300gs/7300gs.jpg Ale nevím, jestli mi bude fungovat.....pls fakt moc potřebuji pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Na tu se vykašli a kup si totu : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72372 :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: A časem si dokup nějaké 4.jádro, třeba nějakého Nehalema, např. i7. :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Ne, teď vážně. Do notebooku nemůžeš "narvat" grafiku ze stolního PC. Externí grafiky do notebooků je velice málo a stojí moc. Nezbývá než to vydržet nebo koupit něco lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Tak to te chci videt, jak v ntb vymenis grafiku. A jeste vic chci videt, jak tam strcis tu grafiku, co pises.. :roll: :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Jsi trochu mimo realitu, rvát do notebooku grafiku ze stolního počítače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 No tak se v tom nevyzná no... Sice mohl napsat že se v tom vůbec nevyzná ale to je jedno. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Já to nemyslim nic ve zlém, prostě je začátečník každý byl jednou začátečník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novies Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 šak sem to napsal :D Ten co mi to chce prodat říkal že to tam pude...tak nwm no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Tak tě chce pěkně ojebat. Pošli ho někam... Nebo jestli ti to bude posílat poštou tak si nevyzvedni balík, aby příště nesral lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novies Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 xD ok mno tak díkes :) taky mi to přišlo divný že grafika ze stolního by měla jít do notasu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novies Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 takže do notasu nejde kupit new grafarna??? :( To mam jako hrát mario? :D:D To je v prdeli :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rh1no147 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 RodriguezTwiggy co tu drzkujes na mne? ja ho nechci ojebat jenom mi rikal kamos ze si koupil klasickou grafiku a rikal ze si ji da do notebooku. tak sem asi myslel ze to de OMFG.. SO STFU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts