RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Má tu někdo Wormsíky? Rád bych zahrál s někým. Proti UI mě to už nebaví...:psp: Kdyžtak PSN : RodriguezTwiggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Mám :) někdy dáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 mam taky ale ta hra nic moc nevyrovna se to ani Wormum z PSP a to je co rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Podle mého názoru je úplně stejná jako na PC. Vždyť tam nemají co zkazit, ani vylepšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Já mám taky (Kapa_CZ) mohli by sme si pomoct udělat některé trofeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Ok. Tak mužem se třeba na večer domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 mno kdyz se podivas na takove Worm world party z pc tak zjistis ze ty wormy na PS3 jsou oproti tomu chabe at uz v moznostech nastavovani tak ve zbranich a neni tam map editor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 já měl i na mobilu víc zbraní, editor etc... ale tohle je na ps3, takže i tak si to dám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 az bude cas zahraju s vama mam tam par neposbiranych trofeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Hraju Wormsíky taky :D PSN: Negtik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Nemáte někdo volný slot pro stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.