Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

POTŘEBUJI RADU(ramky)

Ryder3.0

Otázka

Zravim, můj systém XP už nepracuje tak jak má a tak jsem si řekl, že si dám nový systém windows7. Mám staženou verzi ultimate 32-bit, kterou jsem instaloval bráchovi...myslíte si, že si tuto verzi mám nainstalovat také? Ale to není to hlavní oč vás žádám. Je mi jasné, že dosavadní 2gb ram je pro tento systém málo(pokud si budu chtít zahrát jinou hru než maria) a proto se vás ptám...kolik ramek si mám dokoupit a jestli uplně ten stejný typ co mám teď! DÍKY :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No tak urcite stejny typ, co mas ted - pokud si nebudes kupovat zaroven i novou zakladku :lol:

Jinak, 2 GB pro Win 7 staci. Ale staci jen vicemene pro provoz, ne pro hry. Ja ti doporucuji dokoupit 2-4GB RAM. Kdyz se dostanes na 4GB RAM, tak budes mit takovy prumer v dnesni dobe. Kdyz se dostanes nad 4GB (6GB+), tak budes mit nadprumer a tedy i vice nadupany komp ;) Vse samozrejme zalezi na financich. Cim vice, tim lepe.

Odkaz ke komentáři

• 0

ale kdyz budes mit dobrej proc.a grafiku a malo ramek tak to taky dost poznaš treba v načítaní her........takze kdyz kupovat ted ramky tak jedine 2x2gb a podle finani si vyber jestli ddr3 nebo ddr2 aby ti jely ty win 7 a nebyly pomaly....

a jestě jestli chceč ramky dokupovat k tem co mas tak to nedoporučuju...protoze uplne ty samy uz asi nesezenes aby mely stejny časovaní a tak je lepši tam dat jen ty novy protoze ty stary by ti je akorat zpomalovaly a nejelo by to v dual changel....

Odkaz ke komentáři

• 0

Anonymous: napsal jsem to špatně s tím typem.Je logické, že ddr2 bych tam nenarval.Měl jsem na mysli značku a typové označení. RAMKY mám tyto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72232

ještě jsem se chtěl zeptat....kdybych koupil 2x 2GB tak jak to potom udělám?Nebude to v dualu jestliže tedko mám 2x 1gb.

edit:základovku mám na 4 sloty : ) ...díky moc, všem co se snaží pomoct : ) hlavně tobě anonymous :- **(ty mi vždycky hafo helpneš když mám s něčím potíž)

Odkaz ke komentáři

• 0

Lepší je když je ten počet RAMek vyrovnanej, takže bych spíš volil koupit 2x1GB a pokuď ti teda samozřejmě stačí mít celkem 4GB (já bych to viděl na dostatečný - taky nejsem maniak na detajly). Na druhou stranu může být problém zas v tom že ty první mají jinýho výrobce, ty druhé taky a PC může dělat problémy, třeba se sám jen tak restartovávat což je celkem na ho*no a zbytečný riskovat... Já bych udělal toto: Pokuď bych našel ty RAMky se stejnou značkou, MHz i DDR tak bych dokoupil ty 2x1GB. Pokuď by se nenašli tak ty původní dát pryč a koupit stejný 2x2GB nebo kdyby jsi chtěl tedy víc tak 3x2GB.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu