Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 ahoj, tak jsem se rozhodl restorovat iphone ale hodilo to error 1600, zkousel jsem tedy podle tohodle navodu http://www.redmondpie.com/fix-1604-1603-1602-1601-1600-error-jailbreak-iphone-3.1.3-ipsw-custom-restore/ ale po pouziti ireb a kliknuti na iphone 3G mi obrazovka na iphonu nezcervenala ani nezbelala... co ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Ahoj nechce se mi cist ten navod ale co chces udelat downgrade ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 neee, chtel sem restore iphone, jelikoz se me neobjevoval v itunes, tak sem jel pres DFU mode a kdyz jsem dal tedy restore tak to hodilo "error 1600" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Aha, tak co treba jit do DFU napojit na itunes, stahnout prislusnou verzi(3.1.3,4.0 atp. nevim co tam mas)na http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ a drzet shift a zmacknout restore a vybrat to co si stahnes a nemel by byt zadny problem. Pokud to tak delas tak je neco spatne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 jeste hloupa otazka ,kde najdu v iphonu jakou verzi mam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 =D Nastaveni/obecne/informace/verze a ty prvni tri cisla napr:3.1.3,3.1.2 atp. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 jojo, taky sem na to pak prisel :D du to teda zkusit, diky tak ted to prozmenu hodilo error 1601 a obrazovka iphonu je bila tak uz zhasla, ale bila byla docela dlouho, takze fakt nevim co delat uz s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Pricem to hodi error pritom restore ? Error 1601 - příčiny - špatný postup při winpwn v konečné fázi - pokus o restornutí do nepwnutého iphonu upravený ipsw - dost možná i poškozené windows xp - řešení - - komplet odstranění všeho od applu - itunes, quicktime, apple softvare update(2ks), následný restatr pc, a znovu nainstalovat itunes... - (při instalaci zkontrolovat zprávné verze...) a vymazat C:\Documents and Settings\User\Application Data\Apple Computer - může se stát, že vám po odinstalování windows nenajdou iphone... - řešení - zkoušet různé reřimy -restore x dfu mod... až se iphone chytí a znovu nainstaluje drivery - pokud ho itunes najdou udělat restore na original soft - kdyby i ten nebrali tak se zmáčknutým shiftem vybrat z disku lokaci správnýho staženýho ipsw - pokud nic z toho nepůjde ... komplet reinstal windows a znovu instal itunes hodil jsem to googlu a naslo to toto tak snad ti to pomuze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 jj, skoro ke konci, je tam myslim "preparing for restore" .... jinak mam verzi 3.1.2./D711 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Navod: 1. Stahneme iReb zde (http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow) 2. V PC spustime iTunes a iPhone / iTouch vlozime do DFU modu. 3. Kdyz iTunes rekne, ze iPhone je v servisnim modu, vypnete iTunes a spustte iReb. 4. Jednoduse vyberte svoji iHracku a pockejte par vterin, nez obrazovka zbela / zcervena. 5. Spustte iTunes a pomoci Shift + Restore udelejte restore. 6. Vyberte vas CFW a hotovo! Toto ti teda nefuguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 nn, dostanu se ke kroku 4 a obrazovka nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 To je divne a mel si tam predtim nejaky jailbreak nebo bez jailbreaku ? a ted uz ti iphone nejde zapnout uz vubec ? tak vyzkousej to co jsem psal nadtim snad to pomuze, stimhle jsem se jeste nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 jailbreak tam mam, iphone jede uplne normalne prave ted, mam takovej pocit ze to budou ty xp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Aha no vypada to ze mas spis nejakej problem okolo itunes,Windows atp. A proc chces vubec delat resotre neco ti nejede ? nebo tam mas bordel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 no itunes me nenactou iphone, pritom xp jo, zkousel jsem i kamosovo ipod a ten me itunes naslo... ale muj iphone proste ne, takze tam nemuzu dat novou music, zkousel jsem i jiny managery a problem furt pretrvava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Tak vyzkousej toto - řešení - - komplet odstranění všeho od applu - itunes, quicktime, apple softvare update(2ks), následný restatr pc, a znovu nainstalovat itunes... - (při instalaci zkontrolovat zprávné verze...) a vymazat C:\Documents and Settings\User\Application Data\Apple Computer - může se stát, že vám po odinstalování windows nenajdou iphone... - řešení - zkoušet různé reřimy -restore x dfu mod... až se iphone chytí a znovu nainstaluje drivery - pokud ho itunes najdou udělat restore na original soft - kdyby i ten nebrali tak se zmáčknutým shiftem vybrat z disku lokaci správnýho staženýho ipsw - pokud nic z toho nepůjde ... komplet reinstal windows a znovu instal itunes Pokud ani to nepujde tak hledat a hledat, uz opravdu nevim, nikdy se mi tohle nestalo ani jsem se stim nikdy nesetkal. Takze ti uz asi moc nepomuzu ale tak snazil jsem se =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 oka dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Logic
ahoj, tak jsem se rozhodl restorovat iphone ale hodilo to error 1600, zkousel jsem tedy podle tohodle navodu http://www.redmondpie.com/fix-1604-1603-1602-1601-1600-error-jailbreak-iphone-3.1.3-ipsw-custom-restore/ ale po pouziti ireb a kliknuti na iphone 3G mi obrazovka na iphonu nezcervenala ani nezbelala... co ted?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.