Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 ahoj, tak jsem se rozhodl restorovat iphone ale hodilo to error 1600, zkousel jsem tedy podle tohodle navodu http://www.redmondpie.com/fix-1604-1603-1602-1601-1600-error-jailbreak-iphone-3.1.3-ipsw-custom-restore/ ale po pouziti ireb a kliknuti na iphone 3G mi obrazovka na iphonu nezcervenala ani nezbelala... co ted? Citovat
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Ahoj nechce se mi cist ten navod ale co chces udelat downgrade ? Citovat
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 neee, chtel sem restore iphone, jelikoz se me neobjevoval v itunes, tak sem jel pres DFU mode a kdyz jsem dal tedy restore tak to hodilo "error 1600" Citovat
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Aha, tak co treba jit do DFU napojit na itunes, stahnout prislusnou verzi(3.1.3,4.0 atp. nevim co tam mas)na http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ a drzet shift a zmacknout restore a vybrat to co si stahnes a nemel by byt zadny problem. Pokud to tak delas tak je neco spatne . Citovat
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 jeste hloupa otazka ,kde najdu v iphonu jakou verzi mam? Citovat
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 =D Nastaveni/obecne/informace/verze a ty prvni tri cisla napr:3.1.3,3.1.2 atp. :) Citovat
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 jojo, taky sem na to pak prisel :D du to teda zkusit, diky tak ted to prozmenu hodilo error 1601 a obrazovka iphonu je bila tak uz zhasla, ale bila byla docela dlouho, takze fakt nevim co delat uz s tim Citovat
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Pricem to hodi error pritom restore ? Error 1601 - příčiny - špatný postup při winpwn v konečné fázi - pokus o restornutí do nepwnutého iphonu upravený ipsw - dost možná i poškozené windows xp - řešení - - komplet odstranění všeho od applu - itunes, quicktime, apple softvare update(2ks), následný restatr pc, a znovu nainstalovat itunes... - (při instalaci zkontrolovat zprávné verze...) a vymazat C:\Documents and Settings\User\Application Data\Apple Computer - může se stát, že vám po odinstalování windows nenajdou iphone... - řešení - zkoušet různé reřimy -restore x dfu mod... až se iphone chytí a znovu nainstaluje drivery - pokud ho itunes najdou udělat restore na original soft - kdyby i ten nebrali tak se zmáčknutým shiftem vybrat z disku lokaci správnýho staženýho ipsw - pokud nic z toho nepůjde ... komplet reinstal windows a znovu instal itunes hodil jsem to googlu a naslo to toto tak snad ti to pomuze ... Citovat
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 jj, skoro ke konci, je tam myslim "preparing for restore" .... jinak mam verzi 3.1.2./D711 Citovat
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Navod: 1. Stahneme iReb zde (http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow) 2. V PC spustime iTunes a iPhone / iTouch vlozime do DFU modu. 3. Kdyz iTunes rekne, ze iPhone je v servisnim modu, vypnete iTunes a spustte iReb. 4. Jednoduse vyberte svoji iHracku a pockejte par vterin, nez obrazovka zbela / zcervena. 5. Spustte iTunes a pomoci Shift + Restore udelejte restore. 6. Vyberte vas CFW a hotovo! Toto ti teda nefuguje ? Citovat
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 nn, dostanu se ke kroku 4 a obrazovka nic Citovat
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 To je divne a mel si tam predtim nejaky jailbreak nebo bez jailbreaku ? a ted uz ti iphone nejde zapnout uz vubec ? tak vyzkousej to co jsem psal nadtim snad to pomuze, stimhle jsem se jeste nesetkal. Citovat
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 jailbreak tam mam, iphone jede uplne normalne prave ted, mam takovej pocit ze to budou ty xp Citovat
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Aha no vypada to ze mas spis nejakej problem okolo itunes,Windows atp. A proc chces vubec delat resotre neco ti nejede ? nebo tam mas bordel ? Citovat
0 Logic Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 no itunes me nenactou iphone, pritom xp jo, zkousel jsem i kamosovo ipod a ten me itunes naslo... ale muj iphone proste ne, takze tam nemuzu dat novou music, zkousel jsem i jiny managery a problem furt pretrvava Citovat
0 forWhat? Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Tak vyzkousej toto - řešení - - komplet odstranění všeho od applu - itunes, quicktime, apple softvare update(2ks), následný restatr pc, a znovu nainstalovat itunes... - (při instalaci zkontrolovat zprávné verze...) a vymazat C:\Documents and Settings\User\Application Data\Apple Computer - může se stát, že vám po odinstalování windows nenajdou iphone... - řešení - zkoušet různé reřimy -restore x dfu mod... až se iphone chytí a znovu nainstaluje drivery - pokud ho itunes najdou udělat restore na original soft - kdyby i ten nebrali tak se zmáčknutým shiftem vybrat z disku lokaci správnýho staženýho ipsw - pokud nic z toho nepůjde ... komplet reinstal windows a znovu instal itunes Pokud ani to nepujde tak hledat a hledat, uz opravdu nevim, nikdy se mi tohle nestalo ani jsem se stim nikdy nesetkal. Takze ti uz asi moc nepomuzu ale tak snazil jsem se =) Citovat
Otázka
Logic
ahoj, tak jsem se rozhodl restorovat iphone ale hodilo to error 1600, zkousel jsem tedy podle tohodle navodu http://www.redmondpie.com/fix-1604-1603-1602-1601-1600-error-jailbreak-iphone-3.1.3-ipsw-custom-restore/ ale po pouziti ireb a kliknuti na iphone 3G mi obrazovka na iphonu nezcervenala ani nezbelala... co ted?
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.