silaro Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Takže tady mám jeden specifický problém. mám softwarově upravené wii, abych si mohl pouštět své "zálohované" hry z hdd ale abych mohl na wii shop chanel, musím upgradovat systém jinak mě to tam nepustí ale pokud ho upgraduju přijdu o softwarovou upravu konzole. jde mi o to dostat do menu internet aniž bych lezl někam kde mě to nutí upragovat. pomůže někdo ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marr3k Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 můžeš si stáhnout internet channel jako wad a potom nainstalovat ve wad manageru. Wad si stáhneš třeba tady: http://wehackwii.pbworks.com/Channels (stáhni PAL verzi), a potom spustíš Homebrew Channel, potom Wad manager a nainstaluješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 on chce wii shop chanel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marr3k Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 no psal: "jde mi o to dostat do menu internet aniž bych lezl někam kde mě to nutí upragovat." tak jsem myslel, že mu jde jenom o ten internet channel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mulen1468625257 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Pokud shop channel potřebuješ jenom na to, abys mohl stáhnout internet channel, tak použij wad. Pokud chceš ještě něco jinýho tak buďto upgrade nebo smůla. (Pokud ovšem nenajdeš to co chceš někde na netu, mimo shop chanel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Nechci zakládat nové téma, tak to hodím semka.. http://console-forum.net/tema/39743-wii-modchip-instalace-prodej-konzoli mám toto Wii, homebrew nepoužívám, jen zálohované hry.. a chtěl bych se dostat do Wii Shopu, jenže konzole chce aktualizaci. Mohu aktualizovat bez jakékoli úhony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 ale to b ude myt 4.3E a na to neni flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.