lemiju Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 mam problem na ipod touch 3g 32gb. Po nainstalovani iOS4 mi nejde wifi. Normalne najdu sit na kterou se pripojim. Ale kdyz dam safiry tak mi to napise ze nejde, protoze neni pripojena k siti. Co stim? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Používej safari, safiri je shit (:D).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 A treba YouTube ti jde? Nebo nejaky IM klient? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 neslo mi nic, ale nejak sem se v tom postoural :D a uz jde zas vsechno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lemiju
mam problem na ipod touch 3g 32gb. Po nainstalovani iOS4 mi nejde wifi. Normalne najdu sit na kterou se pripojim. Ale kdyz dam safiry tak mi to napise ze nejde, protoze neni pripojena k siti. Co stim? :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.