GundaFlip Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Nevíte někdo jakt tento problém řešit? jsem začátečnická lama. Díky všem tem kdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Udelal si tzv: PROD, napsat nekomu napr.Romik ti to opravi ale buh vi na jak dlouho, sice si na tom jeste nejakej ten patek zahrajes ale bude to cim dal tim horsi a horsi az to nenahodis vubec. Nebo to muzes vyzkouset udelat sam podle nejakyho navodu na youtube atp. ale to nedoporucuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GundaFlip Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 PROD je chyba kdyz blikaji 1,2,3 ne ? uz jsem to delal podle navodu je to prehratim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 PROD neexistuje. Jedná se o RROD (Red rings of dead - červené kruhy smrti). Ano, mají blikat diody 1,3,4. Ano, jedná se přehřátí... Pokud máš nějaké dotazy ohledně této chyby piš sem -> http://console-forum.net/showthread.php?t=55656&page=20... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GundaFlip
Nevíte někdo jakt tento problém řešit? jsem začátečnická lama. Díky všem tem kdo poradí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.