GundaFlip Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Nevíte někdo jakt tento problém řešit? jsem začátečnická lama. Díky všem tem kdo poradí Citovat
0 forWhat? Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Udelal si tzv: PROD, napsat nekomu napr.Romik ti to opravi ale buh vi na jak dlouho, sice si na tom jeste nejakej ten patek zahrajes ale bude to cim dal tim horsi a horsi az to nenahodis vubec. Nebo to muzes vyzkouset udelat sam podle nejakyho navodu na youtube atp. ale to nedoporucuji. Citovat
0 GundaFlip Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 PROD je chyba kdyz blikaji 1,2,3 ne ? uz jsem to delal podle navodu je to prehratim? Citovat
0 HoUsE1468624125 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 PROD neexistuje. Jedná se o RROD (Red rings of dead - červené kruhy smrti). Ano, mají blikat diody 1,3,4. Ano, jedná se přehřátí... Pokud máš nějaké dotazy ohledně této chyby piš sem -> http://console-forum.net/showthread.php?t=55656&page=20... Citovat
Otázka
GundaFlip
Nevíte někdo jakt tento problém řešit? jsem začátečnická lama. Díky všem tem kdo poradí
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.