BigS Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Ahoj, mám problém, zapojím AV kabel do TV, obraz jde v pohodě, ale zvuk nejde.Vše mám, jak má být. PS: Mám komponentní kabel. Děkuji za pomoc....:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 sice stim nemám vůbec zkušenosti ale připojuješto přes SCART nebo ty kulatý a jakou máš televizy starou nebo novou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 sice stim nemám vůbec zkušenosti ale připojuješto přes SCART nebo ty kulatý a jakou máš televizy starou nebo novou? Promin ale scart na psp :) asi budes mit neco s kabelem,nebo spatnym pripojenim. Tady mas nejake info: http://console-forum.net/showthread.php?t=84235&page=1 Kdyz to nepomuze tak si kup novy na aukru treba stoji 150kc coz neni zas tak hrozne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Promin ale scart na psp :) asi budes mit neco s kabelem,nebo spatnym pripojenim. Tady mas nejake info: http://console-forum.net/showthread.php?t=84235&page=1 Kdyz to nepomuze tak si kup novy na aukru treba stoji 150kc coz neni zas tak hrozne.. jak říkám nemám stim vůbec skušenosti,jenom mě napadlo že když tam budou ty kulatý tak že já sem si to dával na ten převaděč na SCART Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 jak říkám nemám stim vůbec skušenosti,jenom mě napadlo že když tam budou ty kulatý tak že já sem si to dával na ten převaděč na SCART Jo v poho ja ti nic nevycitam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigS
Ahoj,
mám problém, zapojím AV kabel do TV, obraz jde v pohodě, ale zvuk nejde.Vše mám, jak má být.
PS: Mám komponentní kabel.
Děkuji za pomoc....:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.