Vanous Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Ahoj , muzete mi please poradit, jak uvest do zivota nejnovejsi hry na flash iXtreme (1.6) konsoli? Jakakoliv stahnuta novejsi hra mi nejde hrat. Namisto rozjeti DVD se mi rozbrazi jen obrazovka s playerem a DVD se nenacte. Nejakym zpusobem jsem se dopatral, ze to muze byt (a asi i bude) starym flashem a asi nepodorovanym wawe. Poradi mi nekdo, jak se toho zbavit :cheesygrin: diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Na 1.6 sa pre nove nepatchnute hry pouziva aktivacne DVD. Alebo patchovat nove hry na wave3 cez "x360wavespatcher" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Stačilo se podívat do topicu pro začátečníky, navíc do sekce Tutorialy patří jen návody, otázky patří do sekce Otázky a odpovědi. Archiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vanous
Ahoj , muzete mi please poradit, jak uvest do zivota nejnovejsi hry na flash iXtreme (1.6) konsoli?
Jakakoliv stahnuta novejsi hra mi nejde hrat. Namisto rozjeti DVD se mi rozbrazi jen obrazovka s playerem a DVD se nenacte.
Nejakym zpusobem jsem se dopatral, ze to muze byt (a asi i bude) starym flashem a asi nepodorovanym wawe.
Poradi mi nekdo, jak se toho zbavit :cheesygrin: diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts