Vanous Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Ahoj , muzete mi please poradit, jak uvest do zivota nejnovejsi hry na flash iXtreme (1.6) konsoli? Jakakoliv stahnuta novejsi hra mi nejde hrat. Namisto rozjeti DVD se mi rozbrazi jen obrazovka s playerem a DVD se nenacte. Nejakym zpusobem jsem se dopatral, ze to muze byt (a asi i bude) starym flashem a asi nepodorovanym wawe. Poradi mi nekdo, jak se toho zbavit :cheesygrin: diky moc
0 trezzor Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Na 1.6 sa pre nove nepatchnute hry pouziva aktivacne DVD. Alebo patchovat nove hry na wave3 cez "x360wavespatcher"
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Stačilo se podívat do topicu pro začátečníky, navíc do sekce Tutorialy patří jen návody, otázky patří do sekce Otázky a odpovědi. Archiv
Otázka
Vanous
Ahoj , muzete mi please poradit, jak uvest do zivota nejnovejsi hry na flash iXtreme (1.6) konsoli?
Jakakoliv stahnuta novejsi hra mi nejde hrat. Namisto rozjeti DVD se mi rozbrazi jen obrazovka s playerem a DVD se nenacte.
Nejakym zpusobem jsem se dopatral, ze to muze byt (a asi i bude) starym flashem a asi nepodorovanym wawe.
Poradi mi nekdo, jak se toho zbavit :cheesygrin: diky moc
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts