BaRtaSIczi Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Ahojky lidičky chtěla bych Vás všechny poprosit o pomoc protože si nevím rady, a chtěla bych si strašně moc stáhnout nějaký ten Blokovaný obsah na Xbox Live, a teď rovnou k věci.Mám PC v kterým mám dvě síťové karty jedna síťová karta je připojena k modemu který jsem dostala od poskytovatele Internetu (UPC) značka Motorola model SB5100E, a druhá síťová karta je připojena k Xboxu.Internetové připojení jsem pomocí tohoto návodu www.console-power.com/navody-guides/xbox...usb-modem-t9775.html nasdílela čímž jsem docílila toho abych měla Internet jak v PC tak v xku, a mohla používat obě věci současně.Když jsem na tomto webu našla návod jak obejít Lock okamžitě jsem podle návodu viz tady http://console-forum.net/showthread.php?t=58824&highlight=Jak+st%E1hnout+restricted+obsah krok po kroku postupovala, a nastavovala, ale bohužel se mi to stále nedaří úspěšně nastavit tak aby to fungovalo 11) a 12) krok mi absolutně nejde ačkoliv si myslím že to dělám správně.Podle obrázku víz tady img213.imageshack.us/f/pipojen.jpg/ jde jasně vidět, že síťová karta která je připojená z Pc do xka funguje, ale ta síťová karta by měla pracovat s Freedomnet(TAP-WIN32 ADAPTER V9) stále mi to píše síťový kabyl byl odpojen proto bych se Vás chtěla zeptat jestli nevíte jak to udělat aby mi síť karta spolupracovala s Freedomnet, a uspěšně se to připojilo protože opravdu si nevím rady jak to síť připojení Z Pc do xka odpojit a přiřadit síťovou kartu k Freedomnet připojení aby místo hlášky Síť kabel byl odpojen se zobrazilo Připojeno děkuji všem moc za pomoc jsem Vám moc vděčná. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.