D-door Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Hledam nejakou dobrou bojovku napr.. Mortal Kombat neco podobneho?Muzete hodit typ?Jde mi hlavne o grafiku.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 tekken 6 nebo UFC 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D-door Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Jaka je grafika na Tekkenu?Me to prijde jako typicka cinska hra:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 D-door, moje řeč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Fight night round 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D-door Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Je jeste nejaky Mortal kombat??Nebo ma neco se objevit na trhu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D-door Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Mimochodem muze mi nekdo poradit jak se dele FATALITA na Mortalu Kombat Universe dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Mortal Kombat se chystá a je tam pár zajimavých věcí,tady je trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Tak Tekken 6 je podle mě nejlepší fighting, ale vzhledem k tomu, že hledáš něco s lepší grafikou (což Tekken 6 opravdu není), tak zkus Virtua Fighter nebo Soul Calibur 4, podle mě je v obou hrách skvělá grafika, příjemná na oči. Pak taky existuje Street Fighter IV, tam je taky krásná grafika, ale je cell-shaded (to znamená v animovaném stylu...), a to nevím jestli se k tobě hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.