Jiřulka Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Čaw, je tu někdo z Liberce a okolí kdo má xko a chtěl by někdy zapařit s holkou na jedny konzoli? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxmag Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Ahoj já jsem z Turnova a můžu ti vypálit nějaké hry jestli máš flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zatím nemám xbox, ale mám v plánu si ho pořídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero23 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Máš facebook :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Jestli to s tím facebookem bylo na mě tak mám. Až mi to potvrdíš, dám Ti případné info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.