lubosek98 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 čau lidi ted jsem si koupil xbox 360 ale chci si do konce roku koupit wii black bundle wi sport a wi sport resorts mam par otazek je na wii ware pointy zdarma (aspon to bylo na dsi dostals 1000pointu zadara) ma nitendo wii wifi? jake hry obsahuje wi sport a wii sport resorts? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 tak poradi mi stim někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 sry ale tohle si v pohodě najdeš na googlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lubosek98
čau lidi ted jsem si koupil xbox 360 ale chci si do konce roku koupit wii black bundle wi sport a wi sport resorts mam par otazek
je na wii ware pointy zdarma (aspon to bylo na dsi dostals 1000pointu zadara)
ma nitendo wii wifi?
jake hry obsahuje wi sport a wii sport resorts?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.