Gerril Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Ahoj, jde nějakým způsobem chytnout třeba Evropu 2 na PSP? V tom jejich vyhledávači mi to tam sice najde stovky rádií, ale vždy zahraničních.. Přes Play.cz mi to nejde, protože se mi to prostě nenačte. Mám OFW 6.31.. Děkuju za odpověď ;-).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 pokut já vím tak to nejde ale ne příde ti to zbytečný mít v psp radio které funguje jen přes Wifi které je dostupné málo kde (ja ho mam sice doma :D) a na cestách to poslouchat nejde a když sem doma tak si to radši pustím na PC :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Tady v tom topicu se to resilo ( http://console-forum.net/showthread.php?t=61625&page=1 ), je tam link na FreeRadio. Kdyz se potom edituje MyShoutcast.js, daji se tam pridavat dalsi stanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 bylo by to dobry mit cesky radia na psp. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 notak ja jsem z ostravy tak nemam obavy abych nenašel wifi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.