lemiju Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 Včera jsem si udělal JB ipoda a jen mě zajíma kam dávat craklý hry a přes co? normálně přes iTunes? Citovat
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 jo normálně přes iTunes, ale musíš tam mít jednu staženou z app store aby ti to šlo, třeba icq nebo skype to je free. Citovat
0 lemiju Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 diky moc, ale kdyz to tam dam tak mi to napise : jako ze mi to nenainstaluje, ze je hra poskozena. Vcera jsem udelal JB, ale nevim mam i udelat Unlock? nebo to je jen na iphone? Citovat
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 unlock je jen na iphone a máš tam teda jednu necracklou app? z app store? Citovat
0 lemiju Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 jj mam tam 8 free veci z app storu. a nema se ta hra nejak upravit? normalne jsem to stahl do pocitace a pak pretahl do slozky v itunes tam mam tu ikony hru nazev a pdoo tim je unknown genre Citovat
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 no já tam mam taky unknown genre u něčeho a normálně mi to funguje, a stáhl sis v cydii appsync? Citovat
0 lemiju Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 v cydii sem stahl jen jednu hru. Tam mam neco stahovat aby to fungovalo? O:-) :D a nevis jak vymazat pak tu hru co sem pres cydii stahl? normalne v ipodu nemam u toho krizek abych to vymazal a itunes to taky nenajde. Tak tedy kdyz stahnu appsync tak by to melo bezet? a kde to tam najdu? diky moc Citovat
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 no zapni cydii pak search a tam dej appsync for x.x vyber podle toho jakej maš firmware...jo na díky je tady tlačítko thanks :) Citovat
0 Artom Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 http://rajforum.com/viewtopic.php?f=102&t=35662 tady mas dobrej navod. Citovat
0 myschoo Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 1. pridaj si repozitar cydia.hackulo.us 2. nainstaluj appsync pre tvoj FW 3. daj si do ipodu 1 free APP 4. mozes instalovat cracknute apps (ak to nebude na hackulo tak skus repo cydia.xsellize.com) Citovat
Otázka
lemiju
Včera jsem si udělal JB ipoda a jen mě zajíma kam dávat craklý hry a přes co? normálně přes iTunes?
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.