lemiju Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Včera jsem si udělal JB ipoda a jen mě zajíma kam dávat craklý hry a přes co? normálně přes iTunes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 jo normálně přes iTunes, ale musíš tam mít jednu staženou z app store aby ti to šlo, třeba icq nebo skype to je free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 diky moc, ale kdyz to tam dam tak mi to napise : jako ze mi to nenainstaluje, ze je hra poskozena. Vcera jsem udelal JB, ale nevim mam i udelat Unlock? nebo to je jen na iphone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 unlock je jen na iphone a máš tam teda jednu necracklou app? z app store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 jj mam tam 8 free veci z app storu. a nema se ta hra nejak upravit? normalne jsem to stahl do pocitace a pak pretahl do slozky v itunes tam mam tu ikony hru nazev a pdoo tim je unknown genre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 no já tam mam taky unknown genre u něčeho a normálně mi to funguje, a stáhl sis v cydii appsync? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 v cydii sem stahl jen jednu hru. Tam mam neco stahovat aby to fungovalo? O:-) :D a nevis jak vymazat pak tu hru co sem pres cydii stahl? normalne v ipodu nemam u toho krizek abych to vymazal a itunes to taky nenajde. Tak tedy kdyz stahnu appsync tak by to melo bezet? a kde to tam najdu? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 no zapni cydii pak search a tam dej appsync for x.x vyber podle toho jakej maš firmware...jo na díky je tady tlačítko thanks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 http://rajforum.com/viewtopic.php?f=102&t=35662 tady mas dobrej navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 1. pridaj si repozitar cydia.hackulo.us 2. nainstaluj appsync pre tvoj FW 3. daj si do ipodu 1 free APP 4. mozes instalovat cracknute apps (ak to nebude na hackulo tak skus repo cydia.xsellize.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lemiju
Včera jsem si udělal JB ipoda a jen mě zajíma kam dávat craklý hry a přes co? normálně přes iTunes?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.