mike75 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Ahoj,chci se zeptat kam se mi ukladaji ty trofeje v ps3 ? kde si to najdu na netu,ty trofeje? a musim se nekam zaregistrovat? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 tady se zaregistruj http://cz.playstation.com/ , pak když připojíš net k ps3 a vjedeš do tý složky s trofejema tak se ti ty trofeje jakoby odešlou na tu stránku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 ja nikde nemuzu najit nejaky tabulky nebo zebricek s tema trofejema ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 regnul ses tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 No mel jsem se tam registrovat pres ps3 asi vid ne pre pc?,na tech strankach jsem zadny zebricek nenasel,asi jsem matlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 ne, máš se registrovat na pc, a až budeš reglej, zapni PS3, připoj k netu, najeď do složky s trofejema - ty se ti "odešlou" na tu stránku, zapni pc a najeď na tu stránku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Moc dik uz to mam. Ale byla to fuska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Ahoj,chci se zeptat kam se mi ukladaji ty trofeje v ps3 ? kde si to najdu na netu,ty trofeje? a musim se nekam zaregistrovat? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.