Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nákup PC

FreeStorage

Recommended Posts

Zdravíčko, nedávno mě přepadla chuť zahrát si po dlouhé době nějakou hru, a zjistil jsem, že můj stařičkej noťas už neutáhne ani Alien Swarm :)) Rozhodl jsem se koupit nový desktop, který mi bude sloužit k občasnému hraní, ale hlavně k práci (C#, 3D Studio Max, atp.). Nějakou dobu jsem se o HW nezajímal, takže by mi bodlo, kdyby mi moji "sestavičku" někdo zkouknul, a zhodnotil. Ještě uvedu, že jsem zastáncem Intelu a Nvidie, takže procesor AMD a grafika ATI nepřipadá v úvahu :)

Motherboard: Asus P755D-E

Procesor: Intel Core i5-661

RAM: Kingston 4GB 1600Mhz (CL9)

Grafika: Zotac CUDA GTX 260 2 (896MB DDR3, 448bit sběrnice)

HDD: Seagate B-7200.12, 1000GB

zbyteke jako optická mechanika a není podstatný, zdroj tam budu mít 500W Fortron. Poprosil bych nějakého "skladače PC", aby mi udělal takovej menší review :) Předem díky, THX vás nemine!

Edit: Nikdo se bohužel nevyjádřil, ještě jsem vyměnil procesor za i5-750 (4 jádra na 2.66Ghz místo 2 jader s hyper threadingem na 3.33Ghz). Takže sám sobě přeju, ať mi PC slouží ke spokojenosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky Vám oboum, podle toho, co jsem četl, je ta HD5750 pořádnej "hučák", a GeForce má navíc CUDA... I kdybych koupil přítelkyni špunty do uší (většinou když makám, tak už spí :)), tak bych si rád pohrál s tím CUDA, programuju různý vylomeniny, a zajímá mě, jak moc je efektivní semtam využít grafiku i pro ostatní výpočty :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu