FreeStorage Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Zdravíčko, nedávno mě přepadla chuť zahrát si po dlouhé době nějakou hru, a zjistil jsem, že můj stařičkej noťas už neutáhne ani Alien Swarm :)) Rozhodl jsem se koupit nový desktop, který mi bude sloužit k občasnému hraní, ale hlavně k práci (C#, 3D Studio Max, atp.). Nějakou dobu jsem se o HW nezajímal, takže by mi bodlo, kdyby mi moji "sestavičku" někdo zkouknul, a zhodnotil. Ještě uvedu, že jsem zastáncem Intelu a Nvidie, takže procesor AMD a grafika ATI nepřipadá v úvahu :) Motherboard: Asus P755D-E Procesor: Intel Core i5-661 RAM: Kingston 4GB 1600Mhz (CL9) Grafika: Zotac CUDA GTX 260 2 (896MB DDR3, 448bit sběrnice) HDD: Seagate B-7200.12, 1000GB zbyteke jako optická mechanika a není podstatný, zdroj tam budu mít 500W Fortron. Poprosil bych nějakého "skladače PC", aby mi udělal takovej menší review :) Předem díky, THX vás nemine! Edit: Nikdo se bohužel nevyjádřil, ještě jsem vyměnil procesor za i5-750 (4 jádra na 2.66Ghz místo 2 jader s hyper threadingem na 3.33Ghz). Takže sám sobě přeju, ať mi PC slouží ke spokojenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 jo dobra sestava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 dobry ale tu grafiku nelibi se ti vic ATI HD 5750? podle me je o dost lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Díky Vám oboum, podle toho, co jsem četl, je ta HD5750 pořádnej "hučák", a GeForce má navíc CUDA... I kdybych koupil přítelkyni špunty do uší (většinou když makám, tak už spí :)), tak bych si rád pohrál s tím CUDA, programuju různý vylomeniny, a zajímá mě, jak moc je efektivní semtam využít grafiku i pro ostatní výpočty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.