Antabelus Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Čau lidi, mám takovej problém s prográmkem psx2psp. Stáhl jsem si ze serveru (zaručeně vše ostatní funkční) jednu hru (syphon filter 1) na PSX, akorát že když hodim .pbp do psx2psp jako to obvykle dělám, hodím to do psx2psp, a chci extrahovat nebo upravit a convertovat, tak to hodí chybu: "UNABLE TO ALLOCATE MEMORY". Zkoušel jsem to i u jinejch her potom i předtím a všechny jdou. Tak jsem se smířil s tím, že s to neupravým podle sebe a hodím to do PSP tak jak sem to stáhl, akorát když jsem to zapnul v PSP tak to po Warning obrazovce hodilo zase nějakou chybu, tentokrát v PSP... ( 80020148 ) Čím to je? Děkuji za odpovědi :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Jako nevim cim by to mohlo bejt (treba tuhle chybu mi to hlasilo kdyz sem hru nakopiroval do GAME150 misto do GAME), ale zkusim to, Syphona mam doma, tak jestli se to vyvede, upnu ti ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Jo ti by bylo fajn, ale potřebuju jedničku!!! :) Díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpak Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Ja si musel udelat konverzi pro PSP, nakopiroval jsem do GAME a hra bezi naprosto bez problemu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Jasny ze jednicku, zrowna o wejkendu sem si to pučoval u mlady, kdyz sme byli u nich, ma to paleny na PSX...takze by nemel bejt problem, akorat si napis kam to budes chtit upnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 klidně na rapid, nebo na e-disk, nebo kamkoliv jinam, ale aby to bylo hlawně rychlý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.