pancus007 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Čau,nevíte jstli tenhle cz film mohu už nekde stahnout? jestli mi date funkční odkaz dam vsechny credits prosím spechá.Erik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Pokud vím, tak film ještě nikde není a pokud je, tak je to fake. Taky bych se na něho podíval:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 To jo,ale ja ho docela dost potřebuju :-),přeci někde musí být,aspon kino rip.Jak jsou před premiery...Skra :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Bohužel jsem se teď na to díval, i na torrenty a nikde nic, bohužel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 To mě mrzí :-(,ale děkuji za snahu.Kdyby jste jen přeci něco našli tak prosím o link.Děkuju Erik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.