Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hdd 250gb

game.boy

Recommended Posts

Myslím si , že nevyužije , protože na hudbu a filmy je to zbytečnost . Jsou na to jiné a lepší přístroje . Jinak cena je to dobrá , ale 120 GB HDD seženeš už okolo 1000 Kč .

Pro Anubis 1 : Jseš ale vyjímka , když máš XBR . V tom případě ho samozřejmě využiješ . On ho ale asi nemá . Tady jde o normální xbox .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poměr cena/kapacita je sice u 250 GB pěknej, ale myslim, že tady by ses měl spíš řídit podle ceny. 250 GB HDD vidím jako zbytečnost, 120 GB seženeš pod 1000 Kč a bude ti bohatě stačit. Realná kapacite je o sice o něco menší (viz. topic pro začátečníky - asi 112 GB), ale když si vezmeš, že jedna hra má něco kolem 5-6 GB, tak na 120 GB HDD se vejde kolem 20 her (za předpokladu, že jedna hra má velikost 5,5 GB) + cca. 2 GB máš pro savy, profily apod.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Taky jsem se nedávno rozhodoval, jestli 120, nebo 250... A přišlo mi celkem uhozené platit 1000 za 120GB, nebo jednou tak větší za 1500 a ještě jsem k tomu dostal propojovací USB kabel k PC, což jsem ani nečekal... A jestli tu 250tku využiju nebo ne? Zatím ne, ale aspoň nemusím vůbec řešit místo, každou hru si nainstaluju a nemusím se ohlížet na to kolik místa mi ještě zbývá... Nehledě na to, že kdybych chtěl někdy Xko prodat, tak ta 250 každopádně zvýší jeho prodejní hodnotu :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu