game.boy Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Ahoj máte někdo zkušenosti s HDD 250GB? Myslím tím jestli, se vyplatí koupit a využijete ho vůbec? Případně, co všechno na něm máte. Mám nabídku za 1500,- je to podle Vás dobrá cena? Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 A kupis niekde 120 GB ovela lacnejsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Myslím si , že nevyužije , protože na hudbu a filmy je to zbytečnost . Jsou na to jiné a lepší přístroje . Jinak cena je to dobrá , ale 120 GB HDD seženeš už okolo 1000 Kč . Pro Anubis 1 : Jseš ale vyjímka , když máš XBR . V tom případě ho samozřejmě využiješ . On ho ale asi nemá . Tady jde o normální xbox . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 ...ale 120 GB HDD seženeš už okolo 1000 Kč . Máš asi na mysli použitý zboží co? Já teda na novej nikde nenarazil za tuhle cenu. Ale na Alze.cz mají 250GB HDD za 1 600,- Kč, což je myslím hodně dobrá cena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Poměr cena/kapacita je sice u 250 GB pěknej, ale myslim, že tady by ses měl spíš řídit podle ceny. 250 GB HDD vidím jako zbytečnost, 120 GB seženeš pod 1000 Kč a bude ti bohatě stačit. Realná kapacite je o sice o něco menší (viz. topic pro začátečníky - asi 112 GB), ale když si vezmeš, že jedna hra má něco kolem 5-6 GB, tak na 120 GB HDD se vejde kolem 20 her (za předpokladu, že jedna hra má velikost 5,5 GB) + cca. 2 GB máš pro savy, profily apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Mam 250GB a vyuziju ho skoro celej. Mam Xbox s XBR tak tam mam taky dost Arcade her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dravec Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Taky jsem se nedávno rozhodoval, jestli 120, nebo 250... A přišlo mi celkem uhozené platit 1000 za 120GB, nebo jednou tak větší za 1500 a ještě jsem k tomu dostal propojovací USB kabel k PC, což jsem ani nečekal... A jestli tu 250tku využiju nebo ne? Zatím ne, ale aspoň nemusím vůbec řešit místo, každou hru si nainstaluju a nemusím se ohlížet na to kolik místa mi ještě zbývá... Nehledě na to, že kdybych chtěl někdy Xko prodat, tak ta 250 každopádně zvýší jeho prodejní hodnotu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.