Martox Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Čau Scáním nabiječku na iPod Touch 2G 8GB už sem si koupil 3 nabiječky a ani jedna s toho nejde :? Můžete mi napsat jakou nabiječku si mám koupit ?? Prosim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 kup si tuhle http://www.mobilytomas.cz/3591-nabijecka.html, mam jí taky na iPod Touch 2G 8GB a funguje mi. možná jí někde seženeš levnějš, je to je abys veděl jaká to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 dík .. ale tam je napsáno že to je pro iPhone 3GS .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 já vim ale mam jí taky a funguje normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 No staci ti pouze nejaka USB nabijecka.Napr: http://www.maczone.cz/ipower-ipod-charger-nabijecka-a-kabel-pro-ipod-30pin-a-iphone-bila-retail-baleni-tc-iutc-wht_d1314.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 ta není skladem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 To byl priklad.Kdyz se kouknes na google tak se tam doctes a dozvis kde koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Tyjo! Mam ted stejnej problem. neoriginalni nabijecka i jen ten konektor do zasuvky mi neposilal stavu do ipoda. takze to jde jen kdyz koupim original? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Já měl taky nejdřív neorigo a nefungovala, ale pak sem si koupil iPhone 3G a tak používam nabíječku od něj a funguje mi v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 a nevis proc to nefacha? normalne to v zasuvce sviti, ale ipod na to nereaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 No me to taky obcas dela u Psp.Protoze to tam nema adapter a nemuze poustet tolik elektriny.U Iphone nabijecek je to myslim stejne,musis proste koupit spravnou nabijecku primo urcenou pro ten typ.A jeste lepsi si nechat poradit u Tech. podpory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Příště si zkontroluj jestli je napsáno třeba na krabičce jestli je to s ipodem kompatibilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkovec Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Koupil jsem tuhle: http://aukro.cz/item1176923816_nabijecka_iphone_2g_3g_3gs_ipod.html a funguje bez problémů na můj iPod Touch 3G 32GB. Jen jednou se mi stalo, že ipod nereágoval. Stačilo nabíječku odpojit ze sítě a znovu zapojit a vše zase jede jak má. Z touto nabíječkou nabíjím každou noc a vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 díky .. ale já už sem si nabiječku objednal http://www.macwell.cz/ipower-ipod-charger-nabijecka-a-kabel-pro-ipod-30pin-a-iphone-cerna-retail-baleni-tc-iutc-blk_d7301.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Tak ať ti tahle už konečně funguje :) , pak dej dyžtak vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Joo!!De .. Díky všem !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Joo!!De .. Díky všem !! No vidis ze fungovala :) a nestala zas tak moc a vypada skoro jak orig. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martox
Čau
Scáním nabiječku na iPod Touch 2G 8GB už sem si koupil 3 nabiječky a ani jedna s toho nejde :? Můžete mi napsat jakou nabiječku si mám koupit ?? Prosim ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.