krkoun Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Počítač se zapne,ale nic se nezobrazí na monitoru.Co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Máš rozbitej monitor nebo grafickou kartu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krkoun Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Dal jsem tam funkcní graf. kartu,která jede na jiném PC.A monitor jede taky na tom jiném kompu.Nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Tak to nevím leda že by něco bylo z Biosem!Dal bych ho do servisu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krkoun Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 a nemůže to být harddiskem nebo cd romkou nebo něco?uz fakt newm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Pokavaď by bylo něco s grafikou, tak PC během pár vteřin po zapnutí zapípá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krkoun Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Právě že nepípá.Neviš ještě čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Zkus tam dát CD s winama a přeinstalovat to esi tě to pustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Přes nouzák jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 a to máš úplně černou obrazovku bo tam máš svoju tapetu bo co??? jestli tam máš jenom tapetu bez ničeho tak zkus dát ctrl+alt+delete a dej nová úloha a tam napiš explorer.exe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Taky se mi párkrát stalo. :) Rozdělával jsi v poslední době PC? Zkus vytáhnout baterii a tím resetovat BIOS. Mě to pomohlo. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krkoun Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Ne windows mi to nepustí,ani přes nouzák,tapeta to není asi nejsem debil.Geobba dík za radu, vyskouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Reset biosu, tak jak psal Geobba. Poku nepomuze tak otestuj na jinem PC komponenty (RAM, CPU, GK)... pokud budou fungovat tak je zakladka v prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.