feraxcz Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 ahoj.neporadi jak nastavit router belkin tak,abych mel NAT 2.....zatim marne zkousim...porad NAT 3.diky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Posli link na manual od tveho zarizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 feraxcz Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Posli link na manual od tveho zarizeni. http://en-uk-support.belkin.com/app/product/detail/p/4787 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Podívej se na stránku 54, tam napiš IP adresu PS3. Manuál není dostatečně obsáhlý aby se z něj dalo vyčíst zda jde router přinutit k rezervování IP adres pomocí MAC síťové karty. Mohlo by se stát že povypnutí PS3 a zapnutí jiného zařízení PC, přebere IP v DMZ. Už to mám v nastavení DHCP serveru musí být Lease Time - forever. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 feraxcz Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Podívej se na stránku 54, tam napiš IP adresu PS3. Manuál není dostatečně obsáhlý aby se z něj dalo vyčíst zda jde router přinutit k rezervování IP adres pomocí MAC síťové karty. Mohlo by se stát že povypnutí PS3 a zapnutí jiného zařízení PC, přebere IP v DMZ. Už to mám v nastavení DHCP serveru musí být Lease Time - forever. no to tam mam uz od zacatku.......stim jsem nic nedelal...forever je tam z tovarniho nastaveni..v tom to teda neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Pak je ten belkin pochroumaný, pokud ti souhlasí IP adresa na LAN v PS3 s IP v DMZ, tak to chodit musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 feraxcz Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 pokazeny neni..jen nemuzu docilit toho,aby mi router prideloval porad stejnou adresu ip....pokazde mam jinou..a v tom je ten pes zakopanej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 tak ji nastav manualne v ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 feraxcz Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 aha,to jsem jeste nezkousel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 v routeru vypni DNS a stanicim prirad IP primo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
feraxcz
ahoj.neporadi jak nastavit router belkin tak,abych mel NAT 2.....zatim marne zkousim...porad NAT 3.diky moc za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.