feraxcz Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2010 ahoj.neporadi jak nastavit router belkin tak,abych mel NAT 2.....zatim marne zkousim...porad NAT 3.diky moc za pomoc Citovat
0 huhla Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2010 Posli link na manual od tveho zarizeni. Citovat
0 feraxcz Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 Posli link na manual od tveho zarizeni. http://en-uk-support.belkin.com/app/product/detail/p/4787 Citovat
0 huhla Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2010 Podívej se na stránku 54, tam napiš IP adresu PS3. Manuál není dostatečně obsáhlý aby se z něj dalo vyčíst zda jde router přinutit k rezervování IP adres pomocí MAC síťové karty. Mohlo by se stát že povypnutí PS3 a zapnutí jiného zařízení PC, přebere IP v DMZ. Už to mám v nastavení DHCP serveru musí být Lease Time - forever. Citovat
0 feraxcz Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Podívej se na stránku 54, tam napiš IP adresu PS3. Manuál není dostatečně obsáhlý aby se z něj dalo vyčíst zda jde router přinutit k rezervování IP adres pomocí MAC síťové karty. Mohlo by se stát že povypnutí PS3 a zapnutí jiného zařízení PC, přebere IP v DMZ. Už to mám v nastavení DHCP serveru musí být Lease Time - forever. no to tam mam uz od zacatku.......stim jsem nic nedelal...forever je tam z tovarniho nastaveni..v tom to teda neni.... Citovat
0 huhla Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Pak je ten belkin pochroumaný, pokud ti souhlasí IP adresa na LAN v PS3 s IP v DMZ, tak to chodit musí. Citovat
0 feraxcz Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2010 pokazeny neni..jen nemuzu docilit toho,aby mi router prideloval porad stejnou adresu ip....pokazde mam jinou..a v tom je ten pes zakopanej.... Citovat
0 huhla Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2010 tak ji nastav manualne v ps3 Citovat
0 feraxcz Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2010 aha,to jsem jeste nezkousel.... Citovat
0 Luckass Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 v routeru vypni DNS a stanicim prirad IP primo. Citovat
Otázka
feraxcz
ahoj.neporadi jak nastavit router belkin tak,abych mel NAT 2.....zatim marne zkousim...porad NAT 3.diky moc za pomoc
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.