Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

jaky telefon ?

suchac500

Recommended Posts

zdravim chtel bych se poptat jaky telefon do 4k byste zvolili ?? chtel bych wifi a dobrou vydrz baterie...

uvazuju nad htc wildfire android .. bohuzel ma pry dost slabou baterku (ala htc diamond..) ale chtel bych se zeptat jestli s nim nekdo ma zkusenost ...

a dalsi je SE J10i ... ktery je na tom o dost lepe s baterkou ma i wifi ale nadruhou stranu postrada dotykovy displej a androida ... takze bych se chtel poptat na vase nazory... diky moc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z těch dvou rozhodně to htc... Myslím, že telefon bez operačního systému dneska už nemá cenu kupovat pro člověka co čeká jenom víc, než jenom "volání a psaní sms". Celkově mi ty SE přijdou až směšné, člověk si řekne, že na "papíře" to je super mobil, ale realita je jiná...

Odkaz ke komentáři

jde mi o to ze diamond mi vydrzel 1-2 dny za predpokladu ze sem s nim nic nedelal .. jakmile jsem zapnul wifi.. tak byl do hodiny, dvou totalne vystavenej... jde mi i o kazdodenni pouzivani na muziku apod.

ale asi vemu toho androida diky..

Nevim jak to mas ty ale ja s wifi problemy na svem samsung i5700 galaxy spica neměl.Měl jsem zapnute wifi celý den a pořád baterie plná. musiels mit asi neaky vadny kus... Zkusil bych se podivat na vodafone 845 ma wifi nevim jak to je s vydrzi baterie ale stojí 3500 tisice zhruba a ma android 2.1 takze kdybych ted kupoval novy mobil tak bych si ho koupil.

Odkaz ke komentáři

To není vadný kus jenom vadné WM (nic proti lidem s WM jenom jsem tím chtěl říct, že to není systém pro běžné lidi, kteří neví co s tím dělat). Ten OS si musíš "dodělat" nebo na něj dávat pozor jinak se ti můžou stávat takový věci. Normální uživatel si tam třeba spustí nějaké aplikace potom je správně neukončí a už je po baterce. U Androidu by se tohle stát nemělo, protože nemá plnohodnotnej multitasking (mě třeba tohle vadí a proto jsem si Android nekoupil), takže ti všechno nemůže jen tak běžet na pozadí. Pokud jsi měl telefon s WM a chceš něco podobnýho, tak Android bude dobrá volba a určitě by si s ním měl být spokojenější. Baterky bych se nebál, protože ten den to vydrží a večer nabít snad není problém. Nevím jestli se vyplatí kupovat levný Android, ale pokud se smíříš s tím, že ti tam nepůjdou nějaké věci určené pro výkonné přístroje, tak by neměl být problém. Můj názor je, že Android jako OS se v dnešní době určitě vyplatí a jaký přístroj si vybereš už záleží jenom na tobě a hlavně na cenové relaci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chce levný telefon s Androidem musí počítat s nějakým omezením. S aplikacemi by takový problém být neměl, ale horší to bude u her které jsou dělané nejen na vyšší rozlišení, ale hlavně spousta nových her potřebuje vyšší výkon, takže jsou podporované jenom top modely. Pokud by chtěl vyšší rozlišení (320x480), tak bych ještě do výběru zařadil Samsung i5700. Zkus si někde porovnat parametry obou přístrojů a podle toho si vyber.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu