Void1468624854 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 takže ja vas zdravim přispivam tady novym tematem abyste měli mit někoho komu poradit :P ne ted važně mam problem ale nevim v čem prostě na streamovem serveru Youtube mi celkem často děla že když zapnu video tak mi to přes celou obrazovku hodi takove barevne pixely no nevim jak bych to přesně vysvětlil a pak obrazovka zčerná a když počkam takove dvě minuty tak to hodi tu modrou obrazovku of death xD a napiše to že selhalo ati2klg.sys nebo nějak tak a pak se restartne počitač reinstall ovladaču nepomohl ani windowsu ani flash playeru ani prohližeče tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Řekl bych že něco bude s kabelem od monitoru či s monitorem ale příjde mi to velice divné :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Reinstalni ovladace graficke karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Řekl bych že něco bude s kabelem od monitoru či s monitorem ale příjde mi to velice divné :/ No, tak praveze kabelem ani monitorem to na 99.9% neni :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 kamoš mi poradil že nemam mit nataktovanou grafiku ale zkoušel sem ji dat na default a pořad nepomoha už si nevim rady asi vadna grafika no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 ale divne je že to prostě děla jenom u youtube všechny ostatni uplně v pohodě třeba gamerztube.cz nebo gametrailers.com nebo ja nevim co ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Zkus jine drivery/jinou verzi flashe. Jestlize ti vse ostatni jde, tak to asi nebude HW chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 dik za tip zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 vyřešeno...stačilo kliknout na video pravym a odškrknout hardwareovou akceleraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 vyřešeno...stačilo kliknout na video pravym a odškrknout hardwareovou akceleraci ati2klg.sys je ovladač grafiky, takže bych to viděl spíš na zapnutí akcelerace a update ovladačů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.