lukisss007 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Ahoj někde sem slyšel že do psp se dá dát wma nevíte jak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 slyšels špatně, psp nepodporuje WMA, podporuje pouze MP4 a MP4 AVC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 slysel dobre. PSP podporuje WMA. Jen ho musis zaktivovat v menu. K tomu je potreba byt pripojen na wifi. Nebo u CFW to jde povolit primo v recovery menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukisss007 Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Já to mám povoleno wma ale když si dám film v wma tak mi to nejda není to povoleno jen u novějších modelu psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Ale WMA jako hudba, né video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Film ani ve wma neni. Film muze byt jedine ve wmv. Windows Media Audio Windows Media Video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukisss007 Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Mě to nedošlo :idea::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukisss007
Ahoj někde sem slyšel že do psp se dá dát wma nevíte jak dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.