brousek Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Ahoj, uvazuji o koupi noveho Wii, ale skutecnost, ze pri hacknuti prijdu o zaruku me desi:( Neni nejaka moznost, krom kupovani originalek, jak hacknout Wii a neztratit zaruku? Jestli jsem to dobre pochopil, tak kdyz si stahnu hru a vypalim si ji na dvd, tak musim mit hacknuty Wii? Dekuji moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 jasne,ze hacknuty.. ale softmodem o zaruku urcit neprijdes. muzes se kdykoliv vratit na puvodni FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brousek Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Aha, tak to dekuji, takze kdyz si udelam SoftMod, podle tutorialu co je tady na foru, tak o zaruku neprijdu?:) A je nekde navod, jak to vratit zpet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 nevim, jestli je navod zde na foru aktualni, ale na netu urcite najdes. Zpet? imho staci dat na wii ofic update systemu z netu a mas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brousek Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 No, ja jsem prave cetl, ze takhle to nejde, bud se aktualizuje a je tam novy fw + hack a nebo se uz Wii nespusti a brick... Ale to jsem jenom cetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 coze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brousek Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Moment, najdu to, je to tady nekde na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brousek Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Tak jsem hledal, ale uz nevim kde to bylo... Vim, ze jsem to cetl pod nejakym navodem na SoftMod, ale uz nevim pod kterym. I tak je to asi jedno, pokud rikas, ze bude stacit jen aktualizovat z Off. Wii serveru, tak by to melo byt bezproblemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brousek Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Tak jsem poprosil jeste o radu Hexera a take mi rekl, ze to lze, ze staci vratit Wii zpet do tovarniho nastaveni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brousek
Ahoj,
uvazuji o koupi noveho Wii, ale skutecnost, ze pri hacknuti prijdu o zaruku me desi:(
Neni nejaka moznost, krom kupovani originalek, jak hacknout Wii a neztratit zaruku?
Jestli jsem to dobre pochopil, tak kdyz si stahnu hru a vypalim si ji na dvd, tak musim mit hacknuty Wii?
Dekuji moc za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.