Electropunker Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Nezda se Vam, ze tu nejak za posledni dobu pribylo lidi co maji tento problem? Viz ja :) Nevite cim to muze byt? Hodne dlouho se tu nic nebjevilo a behem 14 dni co procitam forum, tak je tu tolik pripadu. Pokud to bude offtopic tak to hned zavrete, ale jen mi to prijde hodne divne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 No divné ani ne :) . Je to možná o haluzu,možná hodně lidí kupovalo v přibližně stejnou dobu xko a měli určitou výdrž ... //: Hodně dělá sluníčko to taky a dalších bambilión problému :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Podle mě je to způsobený hlavně tim vedrem, navíc forum se pořád rozrůstá a zase přibyli lidi ... jinak to vysvětlit nejde :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Ja to vidim na nejaky virus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Taky me to napadlo, me samotnymu se to ted podelalo a najednou vidim ze spoustu lidi tasy prodava rrod divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Pokud budeme věřit tomu , že se o starých revizích píše jako ze 70 % poruchových na RROD , tak se nemusíme divit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Njn, jenže ted během týdne tady každej prodává Xbox s RROD . Taky jsem jedním z tech šťastlivců. Asi to bude fakt těma vedrama, když to tady bylo tak sem měl v pokoji jak v sauně a nedalo se s tim nic dělat, asi 3 tejdny po tom mi klekl Xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.