Electropunker Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 Nezda se Vam, ze tu nejak za posledni dobu pribylo lidi co maji tento problem? Viz ja :) Nevite cim to muze byt? Hodne dlouho se tu nic nebjevilo a behem 14 dni co procitam forum, tak je tu tolik pripadu. Pokud to bude offtopic tak to hned zavrete, ale jen mi to prijde hodne divne :) Citovat
Dunky Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 No divné ani ne :) . Je to možná o haluzu,možná hodně lidí kupovalo v přibližně stejnou dobu xko a měli určitou výdrž ... //: Hodně dělá sluníčko to taky a dalších bambilión problému :D Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 Podle mě je to způsobený hlavně tim vedrem, navíc forum se pořád rozrůstá a zase přibyli lidi ... jinak to vysvětlit nejde :). Citovat
trezzor Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 Ja to vidim na nejaky virus :D Citovat
DeSmond Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 Taky me to napadlo, me samotnymu se to ted podelalo a najednou vidim ze spoustu lidi tasy prodava rrod divny Citovat
toro Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 Pokud budeme věřit tomu , že se o starých revizích píše jako ze 70 % poruchových na RROD , tak se nemusíme divit . Citovat
JanisXP Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2010 Njn, jenže ted během týdne tady každej prodává Xbox s RROD . Taky jsem jedním z tech šťastlivců. Asi to bude fakt těma vedrama, když to tady bylo tak sem měl v pokoji jak v sauně a nedalo se s tim nic dělat, asi 3 tejdny po tom mi klekl Xbox. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.