mcbazzy Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Zdravim. Daji se někde stáhnout a poté nainstalovat kodeky do xboxu? Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Nevím,jestli se ti to povede - nefunguje to spoustě lidem a MS mi odpověděl , že podporuje jen formát wmv . Jak dostat kodeky do xbox360 : 1.) sežeňte si zařizeni pro připojení vašeho HDD k počítači 2.) stáhněte tento soubor : http://tinyurl.com/35vh2r 3.) otevřete v počítači HDD pomocí programu XPort360 4.) najeďte do Partition 3\Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002 5.) umístěte zde stažený rozbalený soubor Používejte : XPort 360 1.2 ( nejnovějsí verzi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alienek87 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 mohu nějakým způsobem např. nakopírováním zkopírovat ty kodeky tak aby mi to fachčilo bez HDD..?Jestli jo tak do jaké složky to mám dát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcbazzy Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Jasný, zkusim to...Díky moc...Prosim LOCK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mcbazzy
Zdravim. Daji se někde stáhnout a poté nainstalovat kodeky do xboxu? Předem díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.