jarokall Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Ahoj, stahuju přes share-rapid.com ... MP3 atd. mi to stahuje bez problému, ale avi. soubory to nechce stáhnout prostě z jakékolkiv stránky nejde stáhnout avi. ... hází to error ... konzole přeci přehrává avi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepazavora Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 pozor prehrava ale z cd,dvd nebo externiho disku.Ale torenty a jine soubory ps3 nerozezna protoze codeky jsou zamcene SONY preci nebude podporovat piratstvi!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Přes browser v PlayStation 3 jde stahovat a ukládat na harddisk (HDD) hudba, jakýkoliv obrázek/fotografie/wallpaper a video. U videa se jen musí použít menší "fígl". Připravil jsem takový malý a snad i srozumitelný obrazový průvodce ukládání videa z internetu (respektive z Uložto.cz) přímo na harddisk Vaší PlayStation 3 a budu doufat, že si jednou za čas koupíte i originální film, prevíti :cheesygrin: 1) Najeďte v PS3 browseru na nejmenovanou stránku a do místního vyhledávače zadejte název hledaného videa (viz.foto) plus tečka, avi, mezera a cz. Příklad: Anča Dlaňovka.avi cz 2) Vyčkejte na vyhledání konkrétních videí (viz.foto). Někdy je to záležitost několika vteřin, někdy klidně i minuty. Záleží nejspíš jak na rychlosti Vašeho internetovýho připojení, tak hlavně na vytíženosti stránek, který jsou podle dotazů na "stahování" vytížené opravdu hodně... Řiďťe se heslem "Kdo si počká,ten se většinou i dočká" a máte to v kapse ;) Můžete se setkat i s bílou obrazovkou informující o technické chybě, ale stačí chvíli počkat, znovu zadat adresu stránek a vše běží jak má. 3) Nyní vyberte video. Doporučuju se poohlédnout po videích s koncovkou cz.avi (viz.foto). Zmáčkněte na gamepadu tlačítko "křížek" a podržte ho cca. 2 vteřiny, přesně tak jako při otvírání nového okna v prohlížeči.. 4) Probíhá načítání, následované černou obrazovkou s "chybovou hláškou". Řiďte se pokynem na obrazovce, který zní "zmáčkni pravé tlačítko s označením ve tvaru kolečka". Takže na gamepadu zmáčkněte tlačítko "kolečko" a jedeme dál.. 5) Před Vámi je bílá obrazovka a Vy si říkáte "hm, jsem v háji", ale buďte v klidu a kalhoty si ještě nechte na sobě, brod je daleko. Zmáčkněte na Vašem gamepadu tlačítko s označením START (jako při zadávání w w w adres) a objeví se konkrétní adresa (viz.foto). Vymažte z ní koncovou tečku a avi, to znamená ".avi" a opět zmáčkněte START - to je ten "fígl" ;) 6) Načte se závěrečná stránka (viz.foto), kde už jen zadáte čtyřmístný kód a nejste-li zaregistrovaní, tak klikněte na FREE a Váš pokus dostat video z internetu na HDD Vaší PS3 je téměř u konce.. 7) Zbývá už jen příjemná činnost jako volba místa k uložení souboru, ať už HDD nebo přenosné médium.. ..a po úspěšném stažení ještě umístění do složky v menu Vaší PlayStation 3. U mě je to složka "Video - Filmy" ;) Snad ještě doplním, že doporučuju video ukládat nejdříve na HDD a až po stažení souboru z internetu onen soubor přemisťovat na USB flashky a paměťové karty.. Návod zní možná na první pohled komplikovaně, ale věřte mi, že je celá operace (vynechám-li rozdílný čas při vyhledávání videí) záležitostí jen několika málo vteřin a je to zároveň i ukázka, že PS3 opravdu umí víc, než by se některým "křiklounům" z konkurenčních táborů líbilo ;) Tak příjemnou zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepazavora Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 znas prosim te jeste nejake figle dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepazavora Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 znas prosim te jeste nejake figle dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Hezký tutoriál, sám to nevyužívám, ale oceňuji, že si sem napsal, jak na to, protože většina lidí netuší, že se to vůbec dá udělat. Ten návod by se měl dát do nějakého většího vlákna s PS3 tutoriály, je hezky a přehledně napsaný, má fotky, je bez gramatických chyb a hezkým stylem, tak to má prostě vypadat:). (Většinou nepíši pochvalné komentáře k tutoriálům, ale tento se mi tak líbil, že jsem musel:) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Pepazavora.. Ahoj. Teď mě žádný "fígl", který by Tě mohl zajímat nenapadá, ale pokud Ti na Tvojí PlayStation 3 něco konkrétního nepůjde, tak dej vědět, řada lidí Ti tady určitě ráda poradí nebo se o to alespoň pokusí :thumbup: Jonny1619.. I Tebe zdravím a děkuju za pochvalu ;) Je fajn vědět, že určitý "výtvor" dokáže ocenit i někdo, kdo tu věc nevyužije. Je vidět, že ta práce měla smysl. Jinak mám rád odlehčenější formu psaní a hlavně nebrat nepodstatný věci příliš vážně ;) Takže si myslíš, že bych měl tuhle záležitost přemístit do PS3 tutoriálů? No, zní to jako dobrý nápad, jen bych musel krapet pozměnit úvod. Tak si tak říkám, že bych tam mohl rovnou zkusit přesunout i mýho "Malýho PS3 průvodce"...ještě si to rozmyslím, je to důležitý rozhodnutí :cheesygrin: Prima večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasakTeritory Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Fakt poaradicka.Neveril jsem,vzdyt to je nejake divne :D Sem to hned bezel vyskouset no a pan asi neni zadny hlupak.Vse je tak jak jsi napsal.Parada jedeto bez problemu :) diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Maximum79 .... no dyk more funguje...dik.... jeste fungoval czshare,ale ted uz mi taky nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sibereus Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Tak tak, pěkně polopatě, kdyby se tak popisovalo více věcí, porozuměl bych tomu i já Velký tutan.:flexion: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jarokall
Ahoj, stahuju přes share-rapid.com ... MP3 atd. mi to stahuje bez problému, ale avi. soubory to nechce stáhnout prostě z jakékolkiv stránky nejde stáhnout avi. ... hází to error ... konzole přeci přehrává avi ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.