endhalf Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Zdravím, stalo se někomu, že mu iP/iT z ničeho nic přestal přehrávat zvuk ve sluchátkách? Repráček jde, když vytáhnu sluchátka, tak iT normálně hraje, ale jakmile vložím sluchátka, je to šíleně potichu. Stalo se to už někomu? Jde to nějak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Tak neprehrava nebo hraje silene potichu? :D Ze to bylo potichu, to se mi taky stalo, jen s tou obmenou, ze to bylo u repraku. Asi do toho naprselo, nebo co. Nechal jsem to par dni byt a vse jelo OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Aha, máš pravdu, přehrává, ale hodně potichu :D. Já jsem totiž při psaní tohohle threadu zkusil kvalitnější sluchátka a tam to šlo, akorát hodně potichu a už jsem nezměnil název. Každopádně jsem našel záručák, takže pak by to naštěstí mohlo jít na opravu. Zkusím teda pár dní počkat, ono u nás dost prší poslední dobou, tak je tohle možné, že mi do toho v kapse napršelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 robia ti to kazde sluchatka? nemas niekde v nastaveniach zapnutu ochranu sluchu alebo cosi podobne? skus vycistit konektor na sluchatka dakym tech. benzinom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
endhalf
Zdravím, stalo se někomu, že mu iP/iT z ničeho nic přestal přehrávat zvuk ve sluchátkách? Repráček jde, když vytáhnu sluchátka, tak iT normálně hraje, ale jakmile vložím sluchátka, je to šíleně potichu. Stalo se to už někomu? Jde to nějak opravit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.