Lukasz Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Ahoj mám několik dotazů a věcí které bych chtěl do psp GO thx 1) ICQ (jestli nějaké je) 2) volání a SMS ( :D jestli to taky je, a ne přes net) THX všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 no šlo by oboje ale bez netu ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 hm tak aspoň s tim netem? mohl by tu někdo dát link? thx //EDIT: a ještě se chci zeptat jestli na skype de psát do chatu nikdo sem to tam nenašel a jak je to s tím HBL (nebo tak nějak) a potřebuju na to kartu nebo stačí norml PSP go? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 icq - normálně do prohlížeče napiš m.ebuddy.com skype chat nevim a na HBL nepotřebuješ kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Ale musíš mít FW do 6.20, abys mohl používat HBL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 hm tak díky všem, bohužel mám FW 6.31 (asi) a bez něj by mi nešlo LBP (po netu)... a ty SMS a volání? sem dáte pls? jinak můžete LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 skype mas normal v xmb ale chat tam myslim neni nebo ja ho nenasel a pres to muzes leda volat a sms muzes psat pres SMS brány:D jinak asi ne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 j to vim že tam je už danej thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukasz
Ahoj mám několik dotazů a věcí které bych chtěl do psp GO thx
1) ICQ (jestli nějaké je)
2) volání a SMS ( :D jestli to taky je, a ne přes net)
THX všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.