Lukasz Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2010 Ahoj mám několik dotazů a věcí které bych chtěl do psp GO thx 1) ICQ (jestli nějaké je) 2) volání a SMS ( :D jestli to taky je, a ne přes net) THX všem Citovat
0 pítr Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2010 no šlo by oboje ale bez netu ne :D Citovat
0 Lukasz Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2010 hm tak aspoň s tim netem? mohl by tu někdo dát link? thx //EDIT: a ještě se chci zeptat jestli na skype de psát do chatu nikdo sem to tam nenašel a jak je to s tím HBL (nebo tak nějak) a potřebuju na to kartu nebo stačí norml PSP go? Citovat
0 linuxed Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2010 icq - normálně do prohlížeče napiš m.ebuddy.com skype chat nevim a na HBL nepotřebuješ kartu Citovat
0 Unlimited_Killer Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2010 Ale musíš mít FW do 6.20, abys mohl používat HBL. Citovat
0 Lukasz Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2010 hm tak díky všem, bohužel mám FW 6.31 (asi) a bez něj by mi nešlo LBP (po netu)... a ty SMS a volání? sem dáte pls? jinak můžete LOCK Citovat
0 tedysek Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2010 skype mas normal v xmb ale chat tam myslim neni nebo ja ho nenasel a pres to muzes leda volat a sms muzes psat pres SMS brány:D jinak asi ne:D Citovat
0 Lukasz Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2010 j to vim že tam je už danej thx Citovat
Otázka
Lukasz
Ahoj mám několik dotazů a věcí které bych chtěl do psp GO thx
1) ICQ (jestli nějaké je)
2) volání a SMS ( :D jestli to taky je, a ne přes net)
THX všem
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.