Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sony PS3 Exploit (potenciální Hack na Play Cracked Games) zdarma ke stažení

azareth

Recommended Posts

Dobrý den nevím jestli sem to správně zařadil do správne kategorie.

Sony PS3 (PlayStation 3), jeden z nejbezpečnějších herní platformy, je konečně been křaplavý a počítačový pirát, který může otevřít dveře k nepodepsané či neověřené (pirátské nebo nelegálně kopie) hry nebo aplikace se běžel na platformě PS3 zařízení . PS3 typicky jen lze spustit software nebo hry, který je digitálně podepsán Sony a kontrolované DRM (Digital Rights Management), aby se zabránilo pirátství. Nicméně, původní originální hry software vždy cenově draho, takže crack pro PS3 velmi žádané položky.

George Hotz (nebo GeoHot), který jako první jailbroke a odemkl původní klasický iPhone v roce 2007, prohlásil, byl podařilo najít využití na PS3 systém počítače má být počítačový pirát. Využít, pokud dále prošetřeny a rozvíjet, může mít za následek modchip nebo softmod, které lze instalovat na PS3, aby spálil, zálohovat nebo kopírovat hru DVD nebo CD, kterou má hrát.

PS3 využít podle GeoHot umožňuje plný přístup do paměti, a proto ring 0 přístup z OtherOS, a pracuje na PS3 s firmware verze 2.4.2, a pravděpodobně na většině předchozích verzích firmware taky. Využít rychle alokuje a deallocates paměti, aby se závada paměťové sběrnice, takže hypervisor si myslí, že některé opakovaně alokované paměti je uvolnil, takže r / w-přístup (čtení-zápis), a s některými triky r / w-přístup k hlavní htab.

Kód exploitu byl také propuštěn GeoHot na hacking Společenství, ačkoli to nemusí být užitečné pro většinu uživatelů konec-dosud.

Stáhnout http://geohot.com/ps3_exploit.zip

Balíček ZIP obsahuje shell skript (run.sh), Makefile, výuka, soubor C (exploit.c) obsahující hack program, a screenshot (pokemehere).

Zde je krátké vysvětlení GeoHat na PS3 využít:

geohot: No vlastně je to docela jednoduché

geohot: i alokovat kus paměti

geohot: pomocí map_htab a write_htab, můžete zjistit skutečnou adresu v paměti

geohot: což je velká výhra, a něco HV nesmí dovolit

geohot: i vyplnit htab s tun záznam ukazující na ten kus paměti

geohot: a protože jsem přiděleny, může i mapa je číst / zapisovat

geohot: pak, i deallocate paměti

geohot: všechny tyto položky jsou stanoveny na neplatné

geohot: i když je nastavení položky za neplatnou, i závadu paměti kontrolní sběrnice

geohot: cache writeback mine paměti

geohot: a já jsem záznamy umožňující r / w na kus paměti hypervisor si myslí, že je uvolnil

geohot: Pak jsem vytvořit virtuální segment s htab překrývající se, že kus paměti mám

geohot: napište vstup do virtuálního segment htab umožňuje r / w na hlavní segment htab

geohot: přepnout na virtuální segment

geohot: Napište na hlavní AR segment htab / w mapování samo o sobě

geohot: přepnutí zpět

geohot: pwned

geohot: a bude fungovat, pokud paměť byla kódována nebo měli ECC

geohot: jak jsem vlastně závada paměťové sběrnice je opravdu k smíchu

geohot: Mám tlačítko na své palubě FPGA

geohot: že pulsy s nízkou pro 40ns

geohot: i nastavit htab s t vstupů

geohot: a spam stiskněte tlačítko

geohot: hned po Posílám deallocate volání

A stručné pokyny k použití:

Zkompilovat a spustit jaderný modul.

Když se "Stiskněte tlačítko v polovině tohoto" přijde na, puls řádek kroužili na obrázku nízké ~ 40ns.

Zkuste to několikrát, jsem zmanipulované tlačítko FPGA poslat puls.

Někdy se jádro zpanikaří, někdy to LV1 panice, ale někdy vám využít!

Pokud modul východy, jste nyní využívána.

To přidává dvě nové HV hovory,

u64 lv1_peek (16) (u64 adresu)

neplatné lv1_poke (20) (u64 adresa, u64 data)

které umožňují přístup k jakékoliv skutečné paměti.

Nicméně, může zároveň využít nebyly nalezeny, to může být rychle záplatované od Sony v novém firmware.

Poznámka: Tento článek je určen pro informační účely.

Upozornění: Stránka je stroje přeloženy a poskytovány "tak jak jsou" bez záruky. Strojový překlad může být obtížné pochopit. Prosím prostudujte Původní anglický článek kdykoli je to možné.

!!EXPLOIT IS FOR RESEARCH PURPOSES ONLY!!

Usage Instructions:

Compile and run the kernel module.

When the "PRESS THE BUTTON IN THE MIDDLE OF THIS" comes on, pulse the line circled in the picture low for ~40ns.

Try this multiple times, I rigged an FPGA button to send the pulse.

Sometimes it kernel panics, sometimes it lv1 panics, but sometimes you get the exploit!!

If the module exits, you are now exploited.

This adds two new HV calls,

u64 lv1_peek(16)(u64 address)

void lv1_poke(20)(u64 address, u64 data)

which allow any access to real memory.

The PS3 is hacked, its your job to figure out something useful to do with it.

~geohot

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu