Exoduser Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Zdarec! Jak už jsem psal, mám problém s ukládáním videa v Movie Makeru. Pokaždé když se ho (video) snažím uložit tak mi to napíše že: Program windows movie maker nemůže uložit film do zadaného umístění a ať zkontroluju jestli mám stále zdrojová videa v původním umístění (boha jeho samozřejmě že mám), nebo zkontroluju místo na disku (to je vtip - mám ještě přes 50GB) a jestli existuje stále složka do které chci film uložit (vtip č.2 - ukládám to na plochu a zkoušel jsem i přímo na CD)..nevíte někdo co s tim? Už jsem z toho na prášky:-(( Vždycky to normálně fungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Na to se fakt vyprdni, s Movie Makerem toho moc neuděláš, to je jen pro amatéry co mají videa z mobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.