Worda Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Ahoj Nikde jsem se nedohledal pořádného vysvětlení okolo Tetheringu. Mám iPhone 3G iOS 4 a jailbreak, operátor O2 Chtěl jsem se zeptat jestli tady je nějaká možnost Tetheringu. Zatím znám pouze jeden způsob a to přes PdaNet v cydii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Dle mojich informaci O2 jiny tethering nez pres jailbreak nepodporuje. Zkus googlit, myslim ze o tom je hodne diskuzi. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 ja mam O2 - SK a tiez som tethering nikdy nerozbehal cez tu oficialnu app priamo vo FW... ale pdanet funguje skvele takze som ani nemal dovod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Worda
Ahoj
Nikde jsem se nedohledal pořádného vysvětlení okolo Tetheringu.
Mám iPhone 3G iOS 4 a jailbreak, operátor O2
Chtěl jsem se zeptat jestli tady je nějaká možnost Tetheringu. Zatím znám pouze jeden způsob a to přes PdaNet v cydii.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.