Shiro Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Chci se zeptat mam v PSP ted 5.50 Prometheus muzu tam nahrat ten 5.50 GEN-D2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 5.50 Prometheus je nejnovější CFW, nevidim důvod si tam dávat starší CFW 5.50 GEN-D2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiro Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 aha tak to jo dik moc prosimte nevis cim to muze bejt ze kdyz zapnu 1 hru tak se mi akorat ukazou nejaky loga od koho ta hra je a dal mi psp zamrzne konkretne je to u tyhle hry Naruto Shippuden Kizuna Drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Me osobne Prometheus nesedi a taky mi par her sekalo neslo atp. dal jsem si tam 5.50 GEN-D3 a jelo mi to v pohode, ale je to ciste muj nazor a nikomu ho nevnucuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiro Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 hele kdyz tam mam teda toho prometheuse muzu tam dat tu 5.50 GEN-D3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ano, můžeš, ale spíš bych se zaměřil, jestli neni problém v samotný hře ... může být poškozená, eventuelně můžeš mít nevhodně nastavený driver, který přenastavíš ve VSH menu (stisknutí Select v XMB menu) - kolonku UMD ISO MODE doporučuju na SONY NP9660. 5.50 GEN-D3 je taky starší firmware. V tomhle případě bych spíš doporučoval nahodit 5.00 M33-6 a následně použít 6.20 CFW M33 plugin. M33 byl vždy kvalitnější firmware, GEN taky staví na jeho jádře ... jediný problém byl, že se na něj musely hry patchovat a to se už nemusí díky tomu pluginu. Samozřejmě dřív byly ty rodíly větší, dnes už jsou menší, ale pořád je můžeš občas postřehnout. Dnes už je to spíš o nenadálých pádech a zamrznutí ... v minulosti se stalo, že třeba pokud jsi aktualizoval na PSP FAT (na SLIM to nebylo), tušim na 5.02 GEN, nemohl sis pak přes Recovery flasher hodit zpět 5.00 M33-6 kvůli bugu. A pokud jsi neměl pandoru, zasekl jsi se na 5.02 GEN - nižší, ani jiný sis tam nemohl dát a vyšší nebyl ... nezbývalo nic jinýho než čekat na opravný update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shiro
Chci se zeptat mam v PSP ted 5.50 Prometheus muzu tam nahrat ten 5.50 GEN-D2?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.